Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Eduard Starkbauer
12. apríla 2023, 10:27
Čas čítania 0:42

AKTUÁLNE: Mladík chcel v Galante vyliezť na vlak, zabilo ho 25 000 voltov. Zomrel pred očami kamarátky

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Elektrický výboj zrejme preskočil aj bez priameho dotyku.

Iba 21-ročný muž prišiel v Galante o život na Veľkonočný pondelok. Osudným sa mu stal zásah vysokým napätím. Napriek tomu, že polícia informovala, že mladík na vlak vyliezol, pretože si chcel urobiť fotografiu, neskôr poslala opravnú správu, že fotografovanie nemalo byť hlavnou prioritou, píšu TV Noviny

Na miesto boli okamžite vyslaní železniční policajti aj záchranári, ktorí už mladému mužovi nedokázali pomôcť. Na trolejoch vlaku je napätie viac ako 25 000 voltov a výboj zrejme preskočil aj bez priameho dotyku.


Pri vlaku policajti našli dievča, ktoré bolo s chlapcom počas tragickej nehody. Policajtom potvrdila, že jej kamarát vyliezol na odstavený nákladný vagón na železničnej stanici v Galante a chcel si urobiť fotku, keď ho v sekunde zasiahol elektrický prúd.

Polícia v súvislosti s nehodou upozorňuje, aby ľudia nevstupovali do koľajiska a neliezli na odstavené vagóny, najmä na tie nákladné. „Okrem toho, že liezť na vagóny a zdržiavať sa v koľajisku je zakázané, riskujete nielen vážne popáleniny s trvalými následkami, ale i život. Preto to nikdy neskúšajte!“ zakončuje polícia.

Domov
Zdieľať
Diskusia