Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
12. apríla 2023 o 6:45
Čas čítania 0:40

Veštica, ktorej úradníčka zo Šarišských Michalian poslala 1,3 milióna eur, je muž. Na súd priniesli ružence aj lapače snov

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Podľa dôkazov boli odosielatelia ezoterických predmetov viacerí ľudia.

Veštica, ktorej účtovníčka zo Šarišských Michalian poslala 1,3 milióna eur, je muž menom Andrej. Ten sa dnes ukázal aj na súde, kde sudca jeho žiadosti o vyšetrovanie na slobode nevyhovel. Muž sa voči tomuto rozhodnutiu odvolal, informujú TV noviny

„Priame dôkazy voči nemu podľa nášho názoru nie sú. Všetko sú to v podstate len nejaké nepriame kvázi obvinenia alebo vyjadrenia osôb, ktoré naňho poukázali, že teda on má za tým stáť,“ vyhlásila obhajkyňa obžalovaného.

Ruženec a lapače snov ako dôkazy

Súčasťou súdneho pojednávania boli rôzne ezoterické predmety, lapače snov, sošky, kryštály a ružence, ktoré veštica posielala účtovníčke poštou v rámci očistných rituálov. Jedným z dôkazov bola aj fľaštička s čírou tekutinou, na ktorej bolo napísané: „Dcérka + syn + otec, zdravie. Doplatok 7500 eur hneď ráno.“ Odosielateľmi týchto predmetov boli viacerí ľudia.

Obecná účtovníčka posielala veštici spreneverené peniaze. Približne 1,3 milióna eur, ktoré ukradla obci Šarišské Michaľany, tvorilo zhruba polovicu ročného rozpočtu obce. Páchateľka trestného činu Zuzana vylákala peniaze pre vešticu aj od bývalého priateľa a použila aj všetky svoje úspory.

Domov
Zdieľať
Diskusia