Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. marca 2023, 17:13
Čas čítania 0:33
Dominik Vetrák

Kauza Watergate: Woody Harrelson sa snaží zachrániť prezidenta Nixona, no spraví presný opak. HBO vydá nový komediálny seriál

Kauza Watergate: Woody Harrelson sa snaží zachrániť prezidenta Nixona, no spraví presný opak. HBO vydá nový komediálny seriál
Zdroj: HBO Max
FILMY A SERIÁLY WHITE HOUSE PLUMBERS
Uložiť Uložené

HBO vydalo oficiálny trailer na komediálny, dramatický krimiseriál White House Plumbers, v ktorom sa dvaja agenti pokúsia zamiesť pod koberec kauzu Watergate.

David Mandel, ktorý pracoval na seriáloch ako Veep či Seinfeld, vytvoril komediálno-politickú drámu zobrazujúcu vládu amerického prezidenta Richarda Nixona. Prichádzajú nové voľby a vládni agenti E. Howard Hunt (Woody Harrelson z True Detective) a G. Gordon Liddy (Justin Theroux z Leftovers) majú zabezpečiť, aby sa neprevalil žiadny škandál.

Odporúčané
Aprílové novinky na Netflixe a HBO Max: Končia sa niektoré najlepšie seriály súčasnosti. Čo sa oplatí vidieť a čo môžeš ignorovať? Aprílové novinky na Netflixe a HBO Max: Končia sa niektoré najlepšie seriály súčasnosti. Čo sa oplatí vidieť a čo môžeš ignorovať? 30. marca 2023, 11:30

Ich počínanie však spôsobí, že sa nakoniec celý svet dozvie o kauze Watergate, čo vedie k potopeniu prezidentskej kampane, ktorú mali ochraňovať. Seriál zobrazí bizarné a vtipné skutočné udalosti, ktoré predchádzali afére Watergate, pri ktorých sa budeš chytať za hlavu. Okrem Therouxa a Harrelsona si zahrali aj Domhnaal Gleeson (About Time) či Lena Headey (Game of Thrones).

Z traileru je zrejmé, že nepôjde o výhradne depresívnu a serióznu drámu, ale seriál bude mať aj komediálny podtón, čomu nasvedčujú aj osobnosti hlavných postáv. Prvá časť vyjde na HBO Max už 1. mája 2023.

Domov
Zdieľať
Diskusia