Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. marca 2023, 10:50
Čas čítania 0:45
Daniel Mikolášik

Rytmus a Frayer Flexking sa v Dubaji vozia na Rolls-Royce a uťahujú si z feťákov. Sleduj ich tretí bláznivý banger

HUDBA FRAYER FLEXKING HUDOBNÉ NOVINKY RAP RYTMUS SLOVENSKÝ RAP
Uložiť Uložené

Rytmus v skladbe vystriedal hneď niekoľko flowov, v ktorých ľuďom pripomína, že si užíva, kupuje byty, ale aj to, že je každý mesiac najpočúvanejší na Spotify.

Najprv to boli Rakety jak pizza, neskôr Nehehe pri stáde oviec. Spojenie Rytmusa a Frayera Flexkinga dokáže vždy extrémne polarizovať rapových fanúšikov. Toto kombo je totiž zárukou bizarných textov, uletených flowov a komických vizuálov. V neposlednom rade však aj vysokej sledovanosti. Ich predošlé dva spoločné tracky totiž mali viac ako 3,6 milióna pozretí.

Tentokrát sa pripomínajú z Dubaja, kde si Rytmus pred časom kúpil byt. Raperi sa v klipe vozia po meste v Rolls-Royce, po mori na vodných skútroch či na buginách po púšti.

Hlavnou témou skladby s názvom „Poviem tvojej manke že si...“ je škodlivosť drog a ich užívatelia. Raperi si uťahujú z „feťákov“ a z hejterov. Rytmus v skladbe vystriedal hneď niekoľko flowov, v ktorých ľuďom pripomína, že si užíva, kupuje byty, ale aj to, že je každý mesiac najpočúvanejší na Spotify a tridsiaty rok motivovaný.

O videoklip sa už tradične postaral Daniel Kristl a.k.a. Danpingdon, ktorý stál aj za ich obomi predošlými klipmi, a o beat osvedčený Maiky Beatz. Klip aktuálne trenduje na Youtube a skladba by sa podľa avíza interpretov mala onedlho objaviť aj na všetkých streamovacích platformách. Napíš nám do komentára, ako sa ti uletená novinka páči.




Domov
Zdieľať
Diskusia