Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
24. marca 2023, 17:25
Čas čítania 0:28

Známa drogéria sťahuje z trhu nebezpečný produkt, môže obsahovať salmonelu. Slovákov varuje, nech ho rýchlo donesú do predajne

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Na pultoch reťazca DM sa objavil nebezpečný produkt. Spoločnosť svojich zákazníkov vyzýva, aby výrobok v žiadnom prípade nekonzumovali a priniesli ho do jednej z predajní.

Spoločnosť DM drogerie markt Slovensko z predaja sťahuje výrobok dmBio tahin sezamová pasta s objemom 250 g. Nevhodný výrobok má minimálnu lehotu trvanlivosti do 21. februára 2025 a 25. februára 2025. O jeho škodlivosti spoločnosť DM informovala na Facebooku.

Dôvodom stiahnutia výrobku z pultov predajní je nebezpečenstvo salmonely. „Nie je možné vylúčiť, že v uvedenom výrobku sa môže vyskytovať salmonela. Konzumácia potravín kontaminovaných salmonelou môže spôsobiť hnačku, bolesť brucha a občas aj vracanie a miernu horúčku. Príznaky spravidla po niekoľkých dňoch odznejú samy. Pri pretrvávajúcich príznakoch odporúčame vyhľadať lekára,“ upozorňuje výrobca.


DM svojich zákazníkov vyzýva, aby výrobok v žiadnom prípade nekonzumovali a priniesli ho do jednej z predajní, kde im zamestnanci poskytnú informácie týkajúce sa postupu pri vrátení.

Domov
Zdieľať
Diskusia