Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
24. marca 2023, 13:58
Čas čítania 0:31

AKTUÁLNE: Polícia žiada väzbu pre známeho advokáta obvineného z vraždy Daniela Tupého

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

V prípade vraždy Daniela Tupého vo štvrtok 23. marca vyšetrovateľ Národnej kriminálnej agentúry obvinil jednu osobu z trestného činu vraždy.

Polícia žiada väzbu pre známeho advokáta Adama Puškára obvineného z vraždy Daniela Tupého, informovala polícia na Facebooku.

Z trestného činu vraždy vyšetrovateľ Národnej kriminálnej agentúry Puškára obvinil vo štvrtok 23. marca. „Obvinený je zadržaný a po vykonaní procesných úkonov v piatok 24. marca vyšetrovateľ Národnej kriminálnej agentúry podal prokurátorovi podnet na jeho väzobné stíhanie,“ priblížila polícia. 

Študoval na rovnakej univerzite ako Tupý

Advokát Adam Puškár bol v čase vraždy študentom právnickej fakulty. Štúdium na Univerzite Komenského v Bratislave obvinený ukončil až v roku 2007, teda dva roky po brutálnej vražde Daniela Tupého. Zložením rigoróznej skúšky získal v roku 2012 titul JUDr. 

Puškár v minulosti zastupoval kontroverzného hudobníka Jaroslava Pagáča obvineného z extrémizmu, fitnestrénera Dušana Seligu, ktorého odsúdili za fekálne útoky na ženy, a dokonca aj obvineného v kauze Očistec Martina Fleischera.

Domov
Zdieľať
Diskusia