Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
24. marca 2023, 7:44
Čas čítania 0:46

Dôležité zistenia o advokátovi, ktorého obvinili z vraždy Daniela Tupého. Obhajoval známeho extrémistu aj fekálneho fantóma

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Známeho advokáta Adama Puškára obvinili z vraždy Daniela Tupého.

Vo štvrtok neskoro večer padlo prvé obvinenie v prípade vraždy Daniela Tupého. Podľa informácií portálu tvnoviny.sk NAKA obvinila známeho bratislavského advokáta Adama Puškára. Ten v minulosti figuroval vo viacerých známych prípadoch, teraz mu však hrozí, že skončí za mrežami.

Obvinený právnik podľa informácií z jeho webovej stránky študoval na Univerzite Komenského v Bratislave, rovnako ako usmrtený Daniel Tupý. Navštevoval právnickú fakultu, kde úspešne dokončil štúdium v roku 2007. O šesť rokov neskôr zložil advokátsku skúšku.

K vražde Daniela Tupého pritom došlo v roku 2005, takže v tom čase Puškár ešte stále študoval. 

Zastupoval aktéra z kauzy Očistec

Advokát Puškár zastupoval počas kariéry niekoľko kontroverzných osôb. Jednou z nich bol pred pár rokmi aj hudobník Jaroslav Pagáč, známy pod menom Reborn, ktorého policajti obvinili z držby a výroby extrémistických materiálov. Pagáč vo svojej tvorbe podľa obvinenia využíval neonacistickú symboliku, čo Puškár pred súdom odmietal.

V známej kauze Očistec zase zastupoval jedného z obvinených, konkrétne Martina Fleischera, ktorého pred mesiacom súd prepustil na slobodu. Zastupoval dokonca aj fitnes trénera Dušana Seligu odsúdeného za fekálne útoky na ženy v Bratislave.

Policajti vo štvrtok 23. marca prepustili osem podozrivých osôb, Puškár však ostáva zadržaný pod dohľadom vyšetrovateľov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia