Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
23. marca 2023, 17:50
Čas čítania 0:24

Unikátna linka: z Piešťan sa od apríla začína lietať do tejto exotickej destinácie. Už zverejnili ceny za letenky

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Piešťanské letisko chce týmto krokom zatraktívniť obľúbené kúpeľné mesto dovolenkárom z Izraela. Potešia sa však aj Slováci, ktorí budú môcť po novom pohodlne vycestovať do Izraela.

Od druhej polovice apríla sa na dovolenku do slnečného Izraela dostaneš už aj z Piešťan. Letisko Piešťany spúšťa pravidelnú linku do Tel Avivu, informovalo na Facebooku.

Nová linka bude z Piešťan do Izraela premávať pravidelne každú stredu v čase 19.25 h. V Piešťanoch bude lietadlo pristávať tiež v stredu, s plánovaným príletom o 18.10 h. Leteckú linku bude prevádzkovať letecká spoločnosť Arkia.

Letenku si môžeš kúpiť od 250 eur cez rezervačné systémy pelikan.sk, kiwi.com a skyscanner.net. Piešťanské letisko chce týmto krokom zatraktívniť obľúbené kúpeľné mesto dovolenkárom z Izraela. Potešia sa však aj Slováci, ktorí budú môcť po novom pohodlne vycestovať do Izraela. 

Domov
Zdieľať
Diskusia