Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
17. marca 2023, 20:25
Čas čítania 0:21

Slovenský kamionista šoféroval 59 hodín bez prestávky. Rakúskym policajtom sa priznal, že ho k tomu donútil zamestnávateľ

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Na cestách bol neuveriteľných 59 hodín v kuse, zastavili ho až policajti počas veľkej dopravnej kontroly.

Rakúski policajti zastavili slovenského vodiča kamiónu, ktorý šoféroval neuveriteľných 59 hodín bez prestávky. Slovák v nákladnom vozidle prevážal zvieratá a polícia ho odhalila počas veľkej dopravnej kontroly, ktorá prebiehala na diaľnici A2, informuje portál Oberösterreichische Nachrichten.

Šofér vo veku 36 rokov sa policajtom priznal, že je na cestách takmer 60 hodín a na príkaz svojho zamestnávateľa použil druhú kartu vodiča, aby mohol pokračovať. Šoféra nahlásili na prokuratúre a okresnej správe.

Policajti mu pri kontrole nariadili zaplatiť kauciu a zakázali pokračovať v jazde až do dodržania zákonom stanovenej lehoty odpočinku.

Ilustračné foto.
Ilustračné foto. Zdroj: TASR/Erika Ďurčová
Domov
Zdieľať
Diskusia