Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
17. marca 2023, 12:40
Čas čítania 0:29

Známy súťažiaci z poslednej série Farmy zákerne kopol policajta do chrbta. Už ho chytili, teraz mu hrozia roky väzenia.

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Za napadnutie verejného činiteľa hrozí mladému Trnavčanovi trest odňatia slobody na jeden až päť rokov.

Futbalovým chuligánom, ktorý na futbalovom zápase medzi FC Spartak Trnava a ŠK Slovan Bratislava napadol policajta, je 22-ročný Kristián Mesíček, známy z poslednej série reality šou Farma, upozornili Topky. 

Farma, polícia, chuligán
Zdroj: Polícia SR (Facebook), TV Markíza

„Obvinený počas uvedeného zápasu v sektore hostí Národného futbalového štadióna v Bratislave, počas odchodu poriadkových jednotiek z tribúny, údajne zaútočil na policajta Pohotovostného policajného útvaru. Policajta, ktorý prechádzal okolo neho, kopol pravou nohou do oblasti chrbta, pričom následne ďalšieho policajta napadol úderom päsťou do oblasti hlavy,“ priblížila polícia na Facebooku. 

Za napadnutie verejného činiteľa hrozí mladému Trnavčanovi trest odňatia slobody na jeden až päť rokov. Kristián sa do povedomia slovenskej verejnosti dostal vďaka Farme, kde sa opakovane prezentoval ako výbušný typ človeka. Na televíznych obrazovkách sa viackrát dostal do rôznych potýčok a výmen názorov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia