Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
10. marca 2023, 15:38
Čas čítania 0:39

Zdrogovaný Košičan jazdil zo strany na stranu. Policajti neverili vlastným očiam, keď o pár dní zastavili aj Michalovčana

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Obaja vodiči boli obvinení príslušníkom Okresného dopravného inšpektorátu pre prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

Policajti vo februári zaznamenali prípady dvoch šoférov, ktorí ohrozovali cestnú premávku. Ani jednému vodičovi nenamerali alkohol krvi, u oboch však zistili výskyt návykových látok, informuje polícia na sociálnej sieti.

„V mesiaci február viedol 33-ročný vodič z Košíc motorové vozidlo zn. Škoda po ul. Karola Kuzmányho v Michalovciach, pričom s vozidlom jazdil zo strany na stranu... Počas kontroly bol vodič podrobený dychovej skúške s negatívnym výsledkom. Keďže javil známky požitia inej návykovej látky, bol vyzvaný na odber biologického materiálu, s čím súhlasil,“ priblížili v statuse.

Znalecké skúmanie však odhalilo v biologických vzorkách prítomnosť amfetamínu a metamfetamínu.

O pár dní zasa našli zdrogovaného Michalovčana

Len niekoľko dní nato odhalili policajti podobný prípad, v ktorom figuroval 35-ročný Michalovčan. „Iba o pár dní neskôr viedol 35-ročný muž z okresu Michalovce motorové vozidlo zn. VW Golf po Humenskej ulici v Michalovciach. Ďalší scenár bol takmer totožný s predchádzajúcim, iba hodnoty zistené znaleckým skúmaním boli vyššie,“ dodala polícia.

Obaja vodiči boli obvinení príslušníkom Okresného dopravného inšpektorátu pre prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

Domov
Zdieľať
Diskusia