Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
9. marca 2023, 14:09
Čas čítania 0:42
Martin Adam Pavlík

Kde bude bývať Johnny Depp počas letnej návštevy Slovenska? Organizátori koncertu Hollywood Vampires prezradili detaily

Kde bude bývať Johnny Depp počas letnej návštevy Slovenska? Organizátori koncertu Hollywood Vampires prezradili detaily
Zdroj: Getty Images/Rich Fury
OSOBNOSTI JOHNNY DEPP KONCERTY
Uložiť Uložené

Slávny herec bude bývať na zámku.

Denník Nový Čas získal informácie o tom, kde bude bývať hollywoodska hviezda Johnny Depp počas letnej návštevy Slovenska. Hudobník a herec nominovaný trikrát na Oscara vystúpi 20. júla vo Zvolenskej Slatine s kapelou Hollywood Vampires.

Organizátor podujatia Ján Poliak pre denník priblížil Deppove požiadavky a objasnil podmienky, aké na mieste bude mať. Herec chce mať údajne pri pódiu priestrannú komfortnú obývačku a taktiež si praje mať na mieste anglicky hovoriacich ochrankárov. Okrem nich pricestuje s vlastným päťčlenným tímom esbéeskárov.

Organizátori musia na miesto doviezť osem kontajnerov, keďže na pozemkoch, kde sa uskutoční koncert, sú len staré futbalové šatne. Poliak ďalej prezradil, že Depp bude bývať vo Vígľašskom zámku, ktorý sa nachádza v susednej dedinke Vígľaš.

Herec vraj bude môcť ochutnať tradičný slatinský chlieb a bryndzu, syry či halušky z neďalekej bryndziarne. Tá je vôbec najstaršia na Slovensku. Občerstvenie bude však zabezpečené primárne zo zahraničia.

Podľa Poliaka je o koncert veľký záujem a predaných je už niekoľko tisíc lístkov (cena sa pohybuje od 60 do 80 eur). Organizátori však ešte musia vypracovať plán bezpečnostných opatrení na žiadosť poslancov obecného zastupiteľstva. 

Johnny Depp a Hollywood Vampires navštívia Slovensko.
Johnny Depp a Hollywood Vampires navštívia Slovensko. Zdroj: Profi Event (Facebook)
Domov
Zdieľať
Diskusia