Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
8. marca 2023, 12:32
Čas čítania 0:31

Biela dodávka v Miloslavove je výmysel. Polícia vyvrátila ďalšiu poplašnú správu o unášaní detí na Slovensku

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Vo všetkých prípadoch si obete tieto príbehy vymysleli.

Príbeh o bielej dodávke v Miloslavove je vymyslený. Oznámenie o pokuse o únos polícia v Senci zaznamenala ešte 1. marca. „Policajti ani tento prípad nepodcenili a venovali mu náležitú pozornosť, v rámci ktorej vykonali množstvo potrebných úkonov. Ich výsledkom bolo objasnenie tohto prípadu s jasným záverom – k pokusu o únos chlapca ani v tomto prípade nedošlo,“ píše polícia na Facebooku. 

Biela dodávka mala deti unášať aj v Bratislave

Biela dodávka mala v Bratislave osloviť dve maloleté dievčatá a pokúsiť sa ich uniesť. Polícia oznámenia dôkladne preverila a po intenzívnom vyšetrení informovala, že k pokusom o únos nedošlo a pravosť oznámení sa nepotvrdila.

Polícia označila mýtickú bielu dodávku za „kráľa hoaxov“. Upozornila občanov, aby v prípade podozrenia na trestný čin informovali políciu a nešírili na internete nepotvrdené správy, ktoré zbytočne vytvárajú paniku.

Domov
Zdieľať
Diskusia