Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jakub Paulík
7. marca 2023, 14:20
Čas čítania 0:23

Bratislavčania na Facebooku panikárili, že niekto na bielej dodávke unáša malé dievčatá. Polícia sa snaží upokojiť verejnosť

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Polícia po intenzívnom vyšetrovaní zistila, že ide o nepravdivé správy.

Polícia v pondelok preverovala informácie o bielej dodávke, ktorá mala údajne v Bratislave osloviť dve maloleté dievčatá a pokúsiť sa ich uniesť. Známy „kráľ hoaxov“ v podobe mýtickej bielej dodávky, ako ho policajti označili na Facebooku, sa zas a znova ukázal iba ako obyčajná poplašná správa.

„V rámci intenzívneho vyšetrovania v týchto veciach môžeme jednoznačne potvrdiť a verejnosť upokojiť, že hodnovernosť uvedených oznámení sa nepotvrdila – tzn., k pokusom o únos nedošlo,“ napísala polícia na sociálnej sieti.

Občanov vyzvala, aby v prípade podozrenia na trestný čin informovali políciu a nešírili na internete nepotvrdené správy, ktoré zbytočne vytvárajú paniku.

Domov
Zdieľať
Diskusia