Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
7. marca 2023, 19:10
Čas čítania 0:32

Na Slovensko sa konečne valí výrazné oteplenie. V najbližších dňoch prídu do viacerých regiónov vysoké jarné teploty

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Zimné počasie a mrazy sa u nás dlho nezdržia. Pripraviť sa treba na oteplenie, ale aj zrážky.

Na Slovensku sa v najbližších dňoch bude otepľovať. Po uplynulom chladnom období môžeme očakávať pomalý nástup jarného počasia, ktoré bude sprevádzať teplý vzduch a zrážky, informuje portál iMeteo.

Európu zasiahlo teplé morské prúdenie zo západu, ktoré naše územie v najbližších dňoch výrazne ovplyvní. Teploty cez deň by sa mali už čoskoro vyšplhať vo všetkých regiónoch nad hranicu 10 stupňov Celzia. Na juhu krajiny bude ešte teplejšie, a to až 16 stupňov Celzia.

Očakávať môžeme aj miernejšie nočné mrazy. Dnes v noci môže ešte na severe Slovenska mrznúť, no postupné oteplenie príde onedlho aj do tých najchladnejších častí krajiny. 

S teplým morským vzduchom však prichádza aj nával zrážok, na ktorý sa musíme pripraviť. Portál iMeteo avizuje, že nás v najbližších dňoch čakajú oblačné a upršané dni. Snehové zrážky môžu očakávať iba turisti či obyvatelia v najvyššie položených horských oblastiach.

Domov
Zdieľať
Diskusia