Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Martina Havranová
5. marca 2023 o 15:07
Čas čítania 0:36

Muža, ktorý kľačal na kapote a mlátil stieračom o čelné sklo auta svojej priateľky, obvinili. Strávil už dve noci v cele

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Agresívny muž, ktorý stojí za bizarným momentom z piatka, je obvinený hneď z niekoľkých trestných činov.

Agresívne správanie muža z piatkového videa, ktoré zverejnila satirická stránka Zomri, má dohru. Muža, ktorý počas premávky na Galvaniho ulici v Bratislave kľačal na kapote auta a mlátil stieračom o čelné sklo auta svojej priateľky a pri tom jej nadával, obvinili. Násilník je stále v cele a žiadajú pre neho väzbu, informuje o tom portál tvnoviny.sk.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa zomriofficial (@zomriofficial)

 
Podľa slov Jany Šimunkovej, hovorkyne KR PZ Bratislava, bolo proti 48-ročnému mužovi z Bratislavy vznesené obvinenie z úmyselného prečinu výtržníctva v súbehu s úmyselným prečinom poškodzovania cudzej veci, úmyselným prečinom nebezpečného vyhrážania a úmyselným prečinom marenia výkonu úradného rozhodnutia.​​

V aute, na ktoré muž útočil, bola jeho už bývalá partnerka a konflikt údajne vznikol preto, lebo ju nútil kradnúť, čo ona odmietla. Zo situácie jej pomohli dvaja muži, ktorí zároveň zavolali políciu. Podľa jej slov sa obvinený nesprával agresívne prvýkrát. V minulosti sa s ním vraj niekoľkokrát rozišla, no on ju stále prenasledoval a dokonca aj bil.

Domov
Zdieľať
Diskusia