Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
3. marca 2023, 22:10
Čas čítania 0:25

Policajti objasnili brutálnu vraždu, pri ktorej v roku 2011 páchatelia rozstrieľali 40-ročného muža. Obvinili z nej troch ľudí

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Ide o staršiu vraždu, ktorá sa stala v Nitre ešte 10. júna 2011.

Polícia objasnila brutálnu vraždu z júna 2011 v Nitre. Následkom rozsiahlych strelných poranení prišiel o život vtedy 40-ročný František V. Z obzvlášť závažného zločinu úkladnej vraždy obvinili troch ľudí – Jozefa H. ako objednávateľa a Petra T. s Marekom D. ako spolupáchateľov. V rámci akcie Justícia zároveň Národná kriminálna agentúra Jozefa H. zadržala. Informovala o tom na sociálnej sieti.

„Obvinený Peter T. sa v súčasnosti nachádza v zahraničí vo výkone trestu odňatia slobody pre inú trestnú činnosť. Obvinený Marek D. je dlhodobo v pátraní pre inú závažnú trestnú činnosť. Na posledného z obvinených Jozefa H. po vykonaní potrebných procesných úkonov vyšetrovateľ spracoval podnet na jeho vzatie do väzby,“ priblížila polícia.

Domov
Zdieľať
Diskusia