Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
1. marca 2023, 8:59
Čas čítania 0:38

Zavraždená Michalovčanka mala byť obozretnejšia, vyhlásil náčelník mestskej polície. Nemala vraj odbočiť do tmavej uličky

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

„Aj v tomto prípade musíme konštatovať, že poškodená mala byť obozretnejšia a z osvetlenej zóny nemala odbočiť s cudzou osobou v poloprázdnom meste do vedľajšej ulice,“ hovorí Šanta.

Náčelník mestskej polície v Michalovciach vyhlásil, že polícia vražde ženy z 1. januára 2023 nemohla zabrániť. Podľa šéfa polície zo záberov z bezpečnostných kamier nebolo možné vyhodnotiť, že je žena ohrozená na živote. S páchateľom kráčali vedľa seba a nič nenasvedčovalo tomu, že sa o pár minút stane tragédia. Podľa Šantu by mal každý na svoju bezpečnosť dbať sám, píše Korzár.

„Aj v tomto prípade musíme konštatovať, že poškodená mala byť obozretnejšia a z osvetlenej zóny nemala odbočiť s cudzou osobou v poloprázdnom meste do vedľajšej ulice,“ hovorí Šanta.

Michalovce sú podľa neho bezpečným mestom a nevidí dôvod, prečo by sa obyvatelia mali báť o svoju bezpečnosť. 

Ženu obvinený osemnásťročný Valentín H. naháňal a viackrát bodol. Následne jej ukradol mobilný telefón a peňaženku. Žena zraneniam na mieste podľahla. Polícia vo vyšetrovaní pracuje s verziou, že muž si ženu vyhliadol, keď nadránom vyťahovala peniaze z bankomatu, a následne ju začal sledovať. Valentín H. je vo väzbe a je obvinený z obzvlášť závažného zločinu vraždy. 

Domov
Zdieľať
Diskusia