Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
24. februára 2023 o 13:43
Čas čítania 0:15

Šofér BMW sa ráno cez Trenčín rútil 109 km/h v úseku, kde je maximálne povolená 50-ka. Od policajtov schytal vysokú pokutu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Šofér sa rútil takmer 110 km/h na mieste, kde je päťdesiatka.

Policajti namerali v Trenčíne šoféra BMW, ktorý prekročil rýchlosť o takmer 60 kilometrov za hodinu. Policajti mu za toto prekročenie uložili pokutu 700 eur, informuje polícia na Facebooku. 

9. februára 2023 o 7:45 Čas čítania 0:22 Vodič sa na drahom Mercedese G rútil rýchlosťou takmer 150 km/h v úseku, kde je iba 80. Za Bratislavou neušiel policajnému radaru Vodič sa na drahom Mercedese G rútil rýchlosťou takmer 150 km/h v úseku, kde je iba 80. Za Bratislavou neušiel policajnému radaru

„Policajti Okresného dopravného inšpektorátu z Trenčína v dopoludňajších hodinách na ul. M. R. Štefánika v Trenčíne namerali 47-ročného vodiča BMW, ktorý jazdil rýchlosťou 109 km/hod, čím prekročil maximálnu povolenú rýchlosť v obci o 59 km/hod,“ píše polícia v statuse.

Domov
Zdieľať
Diskusia