Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko TASR
23. februára 2023 o 11:49
Čas čítania 0:29

Len 18-ročný mladík zahynul, keď auto plné tínedžerov pri Bardejove havarovalo v protismere. Vozidlo skončilo na streche

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Osemnásťročný mladík sedel v aute smerujúcom na obec Kľušov, pričom na rovnom úseku cesty prešiel s vozidlom do protismeru.

Život 18-ročného mladíka z osobného motorového vozidla si vyžiadala stredajšia (22. februára) dopravná nehoda, ku ktorej došlo medzi obcami Kľušov a Kobyly v okrese Bardejov. Informovala o tom policajná hovorkyňa Jana Ligdayová.

Ako uviedla, 18-ročný mladík sedel v aute smerujúcom na obec Kľušov, pričom vozidlo na rovnom úseku cesty prešlo do protismeru, kde narazilo do auta, ktoré viedol 35-ročný muž.

Mladík bol vo vozidle s ďalšími troma mužmi. Pri 35-ročnom vodičovi sedela spolujazdkyňa v rovnakom veku. Pri nehode všetci účastníci utrpeli zranenia rôzneho rozsahu.

„Presné okolnosti dopravnej nehody, ako aj miera zavinenia jej účastníkov sú predmetom už prebiehajúceho vyšetrovania,“ povedala Ligdayová s tým, že v prípade bolo začaté trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia spáchaného v súbehu s trestným činom ublíženia na zdraví.

Domov
Zdieľať
Diskusia