Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
22. februára 2023, 10:58
Čas čítania 0:47

Lacný obchod Action láka Slovákov na prvý nákup zadarmo. Takto si môžeš odniesť produkty za stovky eur bez platenia

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Zákazníkom, ktorí sa zúčastnia na otvorení obchodu Action, spoločnosť sľubuje súťaž. Vyhrať v nej môžu minútu nakupovania zadarmo.

Holandský diskontný reťazec Action otvorí na Slovensku svoje brány už 2. marca. Prvá predajňa s lacným tovarom sa bude nachádzať v obchodnom centre Danubia v Petržalke. Pre zákazníkov si spoločnosť pripravila lákavú súťaž, na ktorú ľudí láka prostredníctvom udalosti na sociálnej sieti Facebook.

V súťaži môžeš vyhrať minútu nakupovania zadarmo. Splniť však musíš niekoľko podmienok. Tovar v košíku nesmie presiahnuť hodnotu 400 eur, z každého produktu si môžeš vziať iba jeden kus a celý nákup musíš, samozrejme, stihnúť v časovom intervale 60 sekúnd.

Spoločnosť ďalej upozorňuje, že zákazník je zodpovedný za škodu, ktorú počas nakupovania spôsobí, a varuje pred nedbanlivým správaním. 

Ďalšie prevádzky sa Action chystá otvoriť aj v ďalších mestách na Slovensku. Pracovné ponuky spoločnosti Action naznačujú, že nové predajne čoskoro zavítajú aj do Trnavy, Zvolena, Martina či Michaloviec. 

1 500 produktov lacnejších ako 1 euro

Diskont Slováci poznajú najmä zo susedného Rakúska a Česka, no predajne má po celej Európe. 

Action ponúka sortiment bežnej spotreby do domácnosti, oblečenie a sladkosti. Na Slovensku chce konkurovať stáliciam na trhu – predajniam ako Pepco, Kik a Tedi. Zákazníci v ňom nájdu viac ako 1 500 produktov lacnejších ako 1 euro a drvivá väčšina produktov stojí menej ako 5 eur.

Action.com
Predajňa spoločnosti Action. Zdroj: Action.com
Domov
Zdieľať
Diskusia