Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
9. februára 2023, 9:57
Čas čítania 0:44

Lacný obchod Action oznámil, že otvorí prvú predajňu na východnom Slovensku. Výberom mesta však mnohých ľudí prekvapil

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Do predajne v Michalovciach hľadá vedúceho predajne a jeho troch zástupcov.

Lacný reťazec Action čoskoro otvorí svoje predajne aj na Slovensku. Spoločnosť už hľadá zamestnancov do manažmentu obchodov, pričom po Bratislave prostredníctvom inzerátu oznámil, že sa chystá aj na východné Slovensko. Ľuďom z Michaloviec ponúka atraktívnu pracovnú príležitosť.

Na portáli Profesia zverejnili zástupcovia spoločnosti inzerát s novými pracovnými pozíciami. Do obchodu v Michalovciach hľadá firma vedúceho predajne a jeho troch zástupcov. Ako benefity inzerát uvádza občerstvenie na pracovisku, zľavy na firemné produkty a plat od 1 250 eur.

Pozícii podľa inzerátu vyhovujú uchádzači so skúsenosťami v maloobchode a s chuťou pracovať v tíme, ale nevyhnutnosťou je aj ukončené stredoškolské vzdelanie s maturitou. 

Action, profesia, práca
Zdroj: Profesia.sk

Do Bratislavy príde už v marci

Action má predajne po celej Európe a Slováci ho poznajú najmä zo susedného Rakúska a Česka. Action láka na sortiment bežnej spotreby do domácnosti, oblečenie a sladkosti. Na slovenskom trhu chce konkurovať predajniam ako Pepco, Kik a Tedi. Zákazníci v ňom nájdu viac ako 1 500 produktov lacnejších ako 1 euro a drvivá väčšina produktov stojí menej ako 5 eur.

Svoju prvú pobočku na Slovensku Action otvorí v Bratislave v obchodnom centre Danubia na Panónskej ceste v Petržalke už v marci. 

Action.com
Predajňa spoločnosti Action. Zdroj: Action.com
Domov
Zdieľať
Diskusia