Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Radka Klučárová
20. februára 2023, 21:49
Čas čítania 0:45

Najvyšší súd vzal do väzby drogový gang. Súčasťou rodinného klanu obchodujúceho s kokaínom bola aj 78-ročná žena

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Zadržaná zločinecká skupina údajne vo veľkom množstve obchodovala s drogami, a to konkrétne s pervitínom a kokaínom.

Najvyšší súd zobral do väzby štyroch členov drogového gangu. Jeho súčasťou bola aj 78-ročná dôchodkyňa, ktorá zatiaľ pre vysoký vek a zdravotný stav ostáva na slobode. Za mrežami skončil bývalý člen skupiny sýkorovcov aj policajt, informuje TV Markíza. 

Národná kriminálna agentúra proti drogovému gangu zasiahla 8. februára 2023 v rámci akcie Koloseum. 

Špecializovaný súd vzal do väzby šiestich ľudí ešte pred vyše týždňom a zakrátko piatich z nich pustil na slobodu. Prokurátor podal sťažnosť a dnes rozhodol Najvyšší súd. Dôvodom väzby je obava z ovplyvňovania svedkov a pokračovania v trestnej činnosti.

pervitín, drogy, zločinecká skupina
Zdroj: TASR/Prezídium PZ v Bratislave

Na trestnej činnosti sa podieľala celá rodina

Zločinecká skupina údajne vo veľkom množstve obchodovala s pervitínom a kokaínom doma aj v zahraničí. Na trestnej činnosti sa podieľala aj 78-ročná dôchodkyňa.

Ide o matku hlavy gangu Miloslava Nikolova. Do rodinného klanu obchodujúceho s drogami okrem mamy údajne patrí aj Nikolova žena, syn a dcéra. Šéfa gangu zadržali v Srbsku a s najväčšou pravdepodobnosťou ho eskortujú na Slovensko.

24. apríla 2024, 9:30 Čas čítania 4:05 Harrison Graham, muž s tromi osobnosťami: vraždil a potom mal styk s mŕtvolami, spával s telami v posteli Harrison Graham, muž s tromi osobnosťami: vraždil a potom mal styk s mŕtvolami, spával s telami v posteli

Na pojednávanie neprišiel obvinený policajt Roman Fačkovec. Dôvodom jeho neprítomnosti bola choroba. Krátko po rozhodnutí o vzatí do väzby súd vydal príkaz na jeho zadržanie. Policajti obvineného Fačkovca zastihli doma a odviedli do cely. 

Domov
Zdieľať
Diskusia