Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
15. februára 2023, 10:48
Čas čítania 0:20

Tragická nehoda pri Senci: Muž v noci ležal na koľajniciach, rušňovodičovi nepomohla ani rýchlobrzda

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Rušňovodič nákladného vlaku zaregistroval krátko po desiatej večer telo ležiace na železničnej trati. Okamžite použil rýchločinné brzdenie, no zrážke už zabrániť nedokázal.

V utorok večer sa v okolí Senca pri zastávke Veľký Biel stala smrteľná dopravná nehoda. O život prišiel po zrážke s vlakom 63-ročný muž, informovala polícia na Facebooku. 

Rušňovodič nákladného vlaku zaregistroval krátko po 22.00 h večer telo ležiace na železničnej trati. Okamžite použil rýchločinné brzdenie, no zrážke už zabrániť nedokázal. Muž zraneniam na mieste podľahol. 

„Rušňovodič bol podrobený vykonaniu dychovej skúšky s negatívnym výsledkom,“ priblížili policajti. Vyšetrovaním zároveň na mieste zistili totožnosť osoby, ktorá utrpela zranenia nezlučiteľné so životom. 

Prípad polícia aj naďalej vyšetruje. 

Domov
Zdieľať
Diskusia