Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Tímea Krauszová
11. februára 2023, 18:20
Čas čítania 0:50

Tragická nehoda v Košiciach: Vodič mal údajne epileptický záchvat, polícia to ešte preveruje

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Vodič z Košíc mal údajne počas nehody epileptický záchvat.

Pri vyšetrovaní tragickej nehody v Košiciach sa pracuje aj s verziou, že vodič, ktorý ju spôsobil, mohol mať epileptický záchvat, informuje košický Korzár. Pri nehode zomreli traja ľudia, svedkovia tvrdia, že vodič išiel v centre mesta rýchlosťou takmer 150 km/h. Voči vodičovi zatiaľ polícia nevzniesla obvinenie, nateraz je v cele policajného zaistenia.

Údajne mal počas nehody záchvat

Podľa informácií Korzára a tiež zdroja televízie Markíza mohol mať vodič v čase nehody epileptický záchvat, takže nebol schopný riadne šoférovať. Polícia však túto možnosť ešte preveruje, podľa Korzára muž už absolvoval neurologické vyšetrenie. Rovnako overujú, či nebol pod vplyvom omamných látok, odobrali mu preto biologický materiál.

Hoci polícia už začala trestné stíhanie pre trestný čin všeobecného ohrozenia a trestný čin ublíženia na zdraví, neboli ešte vznesené žiadne obvinenia voči konkrétnej osobe. Podľa oboch médií bol vodič majiteľom a konateľom miestnej realitnej kancelárie. Z webstránky firmy však už jeho profil odstránili a nefunguje ani jeho súkromný Facebook.

7. mája 2024, 13:30 Čas čítania 1:33 Košice ožijú farebnými grafitmi. Prvý ročník festivalu Creative Streets prinesie umenie či koncert Tiny a Separa Košice ožijú farebnými grafitmi. Prvý ročník festivalu Creative Streets prinesie umenie či koncert Tiny a Separa

Podľa výpovedí svedkov šofér modrého SUV predbiehal iné auto. Nerešpektoval pri tom pravidlá cestnej premávky ani dopravné značenia na ceste, a tak pri obiehaní prešiel cez dve plné čiary, čo spôsobilo zrážku s vozidlom značky Škoda. Modré SUV sa v dôsledku nárazu údajne niekoľkokrát otočilo a nakoniec skončilo na blízkom chodníku. Skôr než zastavilo, narazilo do ďalších dvoch áut.

Domov
Zdieľať
Diskusia