Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
10. februára 2023 o 18:00
Čas čítania 0:30

Cez centrum Košíc sa rútil viac ako 100 km/h a spôsobil tragickú nehodu s troma obeťami. Svedkovia opisujú, čo jej predchádzalo

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Nové svedectvá miestnych priblížili pozadie tragickej nehody, ktorá sa odohrala v Košiciach.

Počet obetí piatkovej tragickej dopravnej nehody v Košiciach stúpol na tri. Miestni obyvatelia tvrdia, že vodič, ktorý nehodu spôsobil, išiel v centre mesta rýchlosťou takmer 150 km/h, informuje portál tvnoviny.sk.

Podľa výpovedí svedkov šofér modrého SUV predbiehal iné auto. Nerešpektoval pri tom pravidlá cestnej premávky ani dopravné značenia na ceste, a tak pri obiehaní prešiel cez dve plné čiary, čo spôsobilo zrážku s vozidlom značky Škoda. 

Modré SUV sa v dôsledku nárazu údajne niekoľkokrát otočilo a nakoniec skončilo na blízkom chodníku. Nekontrolovateľné vozidlo tam usmrtilo chodca, ktorý po chodníku v tej chvíli náhodne prechádzal. Polícia zatiaľ o nehode neposkytla bližšie informácie z doterajšieho vyšetrovania.

Prvotné informácie z miesta nehody hovorili o dvoch mŕtvych osobách a dvoch ťažko zranených ľuďoch. Medzitým v nemocnici zraneniam podľahla tretia osoba.

Domov
Zdieľať
Diskusia