Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
9. februára 2023, 7:20
Čas čítania 0:24

Fenomenálna Nela Lopušanová medzi ženami opäť excelovala. Mala prsty v oboch góloch Sloveniek a dotiahla tím k víťazstvu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Na Turnaji piatich krajín v Budapešti proti Maďarkám Lopušanová strelila hetrik. Vo včerajšom zápase proti Nórsku si na konto pripísala asistenciu na oba góly.

Mladá slovenská hokejistka Nela Lopušanová, hviezda tohtoročných majstrovstiev sveta v hokeji do 18 rokov, po svojom famóznom debute v ženskej seniorskej reprezentácii opäť excelovala.

Na Turnaji piatich krajín v Budapešti vo svojej premiére proti Maďarkám strelila hetrik. V druhom zápase na turnaji proti Nórsku si na konto pripísala asistenciu na oba góly, informuje Hockey Slovakia.

Lopušanová najskôr v 3. minúte prihrala na úvodný gól Sloveniek Leskovjanskej a následne asistovala aj necelé dve minúty pred koncom, keď sa našim hokejistkám podarilo vyrovnať na 2 : 2 a poslať zápas do predĺženia. Vyrovnávajúci gól strelila Laura Šuliková po asistencii 14-ročnej Lopušanovej.

Slovenky napokon vyhrali po nájazdoch 3 : 2. 

nela lopusanova
Zdroj: hockeyslovakia.sk
Domov
Zdieľať
Diskusia