Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
8. februára 2023, 7:15
Čas čítania 0:30

Iba 14-ročná Nela Lopušanová ovládla svoj debut za slovenskú seniorskú reprezentáciu. Maďarkám nastrieľala rovno hetrik

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Prvý zápas mladej slovenskej hviezdy v seniorskej ženskej reprezentácii stál za to.

Iba 14-ročná Nela Lopušanová pokračuje vo famóznych výkonoch za slovenskú hokejovú reprezentáciu. V utorok 7. februára zažila svoj debut v seniorskej kategórii na Turnaji piatich krajín v Budapešti. Vo svojom premiérovom zápase medzi ženami nastrieľala Maďarkám až tri góly, informuje SZĽH.

Napriek skvelému výkonu mladej Nely však Slovenky v zápase proti Maďarsku prehrali v pomere 6 : 7. Zápas však bol po celý čas veľmi vyrovnaný a slovenská reprezentácia nakoniec doplatila na to, že v prvej tretine inkasovala dva góly, zatiaľ čo streliť dokázala len jeden. Zostávajúce tretiny už boli gólovo vyrovnané.

„Rozhodli maličké detaily. Maďarská reprezentácia má niekoľko vynikajúcich hráčok a zároveň pôsobí v elitnej kategórii MS, kam sa taktiež chceme dostať. Musíme si teraz oddýchnuť, zregenerovať a pripraviť sa na ďalší zápas,“ dodal tréner slovenskej reprezentácie Arto Sieppi.

Turnaj piatich krajín.
Turnaj piatich krajín. Zdroj: FOTO TASR/DUNA/MTI/Tibor Illyes
Domov
Zdieľať
Diskusia