Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
12. januára 2023, 19:21
Čas čítania 0:38

VIDEO: Iba 14-ročná slovenská hokejistka Nela Lopušanová šokovala Švédky parádnym gólom, na ktorý by si trúfol málokto

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Nela Lopušanová svojimi výkonmi robí radosť všetkým fanúšikom hokeja.

Iba 14-ročná slovenská hokejistka Nela Lopušanová sa na majstrovstvách sveta v hokeji do 18 rokov predstavila vôbec prvýkrát, no talentovanú hráčku to pri pohľade na jej fantastické výkony na ľade vôbec nespomaľovalo.

Na turnaji pokračovala vo famóznych výkonoch aj vo štvrťfinále proti Švédsku. Okrem toho, že je najproduktívnejšou hráčkou celého šampionátu, sa najnovšie môže pýšiť famóznym zakončením, ktoré predviedla práve vo štvrťfinále.

Švédsku brankárku sa jej podarilo prekvapiť šikovným obtočením spoza bránky zvaným aj Michigan a následným zasunutím puku do siete.

Sympatické výkony

Slovenské hokejistky v kategórii do 18 rokov počas šampionátu predvádzali sympatické výkony, čo sa odrazilo aj na výsledkoch. V základnej skupine sme podľahli len susedným Češkám po prehre 3 : 4 a postúpili sme do vyraďovacej časti.

Vo štvrťfinále sme už nestačili na káder zo Švédska, a tak aj napriek parádnemu gólu z dielne Nely Lopušanovej napokon Slovenky podľahli oponentkám rozdielom 1 : 6.

Domov
Zdieľať
Diskusia