Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
8. februára 2023, 16:33
Čas čítania 0:31

VIDEO: Žena na stanici v Trnave spadla pod rozbiehajúci sa vlak. Akoby zázrakom prežila, keď ju desiatky metrov ťahal za sebou

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Žene za tento čin hrozí pokuta až do výšky 500 eur.

Železničná polícia rieši prípad, ktorý sa odohral včera, 8. februára, vo večerných hodinách na železničnej stanici v Trnave. 33-ročná žena sa snažila na poslednú chvíľu naskočiť do odchádzajúceho vlaku. Nepodarilo sa jej však nastúpiť a spadla tak pod rozbiehajúci sa vlak. 

„Pri naskakovaní jej dvere, ktoré sa automaticky pri pohybe vozňa zatvorili, zachytili nohu. Ženu potom kolos ťahal niekoľko desiatok metrov. Nakoniec sa jej noha uvoľnila a skončila v koľajisku. Odtiaľ vyšla vďaka pomoci ďalších cestujúcich,“ píše polícia na sociálnej sieti

Mladá žena našťastie skončila iba s ľahkým poranením pravej nohy. Po príchode polície bola u ženy aj u rušňovodiča vykonaná dychová skúška. Skúšky dopadli negatívne. Polícia si však ženu plánuje predvolať a za spáchaný priestupok jej môže byť uložená pokuta až do výšky 500 eur. Incident spôsobil meškanie niekoľkých vlakov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia