Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Kamila Šebestová
2. februára 2023, 18:30
Čas čítania 0:21

VIDEO: „Každé ráno sa musím nahúliť, inak nezvládam túto sprostú realitu.“ Pýtali sme sa ľudí bez domova, ako prežívajú zimu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

S ľuďmi bez domova sme sa rozprávali o tom, ako prežívajú mrazivú zimu na ulici. Povedali nám aj o tom, ako sa vôbec na ulicu dostali.

Rodičia mi zomreli a zostal som na ulici, ochorela som a nemohla som pracovať, rozviedol som sa. Aj toto sú dôvody, pre ktoré ľudia bez domova skončili na ulici.

Rozprávame sa s nimi o tom, ako prežívajú mrazy a či sa majú kde schovať. Len v Bratislave sú totiž na ulici tisíce ľudí. Bezdomovectvo je však problém po celom Slovensku. V zime pomáha ľuďom bez domova aj mestská polícia, ktorá ich často zachraňuje pred zamrznutím. V našej ankete sa dozvieš, ako ľudia bez domova na ulici denne bojujú o prežitie.

27. apríla 2021, 9:30 Čas čítania 7:07 O čom sníva sedemdesiatnik na ulici a ako príde skúsený stavbár o strechu nad hlavou? Vyrazili sme do ulíc za ľuďmi bez domova O čom sníva sedemdesiatnik na ulici a ako príde skúsený stavbár o strechu nad hlavou? Vyrazili sme do ulíc za ľuďmi bez domova
Domov
Zdieľať
Diskusia