Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. februára 2023, 14:09
Čas čítania 0:34
Dominik Vetrák

4. časť The Last of Us opäť zmení príbeh z hier. Uvidíme nové postavy a karanténnu zónu vo vojne

4. časť The Last of Us opäť zmení príbeh z hier. Uvidíme nové postavy a karanténnu zónu vo vojne
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY THE LAST OF US SERIÁL
Uložiť Uložené

Tí, ktorí hrali videohru, si prvé scény zo štvrtej časti seriálu budú pamätať veľmi dobre.

Štvrtá časť prvej série The Last of Us adaptuje príbehovú líniu z hier, ktorá sa odohrávala v Pittsburghu. Joel a Ellie si auto od Billa dlho neužijú, keďže ich prepadnú lovci a oni budú musieť bojovať o život. Diváci, ktorí túžili po akcii v tomto postapokalyptickom svete, tak budú s novou epizódou zrejme spokojní.

Odporúčané
3. časť The Last of Us bola zatiaľ najlepšia. Emotívny príbeh nie je pre homofóbov 3. časť The Last of Us bola zatiaľ najlepšia. Emotívny príbeh nie je pre homofóbov 30. januára 2023, 16:00

Krátka ukážka nadchádzajúcej epizódy navyše prezrádza, že tvorcovia sa opäť odklonili od príbehu hier. Herečka Melanie Lynskey, ktorú poznáš ako Rose zo seriálu Dva a pol chlapa, si zahrá Kathleen, nemilosrdnú líderku povstania v Kansas City.

To je však od Pittsburghu vzdialené viac ako 1 000 kilometrov, takže s najväčšou pravdepodobnosťou budeme v novej časti sledovať dve rôzne dejové línie. Kathleen by sa však mala objaviť vo viacerých epizódach, takže je možné, že sa stretne aj s Joelom a Ellie. Lynskey už svoje herecké schopnosti dokázala v podarenom seriáli Yellowjackets. 

Domov
Zdieľať
Diskusia