Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
31. januára 2023, 19:52
Čas čítania 0:40

Instagram prichádza na Slovensko s veľkou novinkou. Vďaka novej funkcii si budeš môcť nastavovať statusy pre followerov

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Na sociálnej sieti to oznámil šéf spoločnosti. Nová možnosť komunikácie s followermi by mala pribudnúť už tento týždeň.

Sociálna sieť Instagram prichádza s novou funkciou, ktorá by pre používateľov mala byť dostupná už čoskoro. Funkcia Notes chce ľuďom sprostredkovať nový spôsob interakcie s okolím, ale najmä so svojimi followermi, informoval šéf Instagramu Adam Mosseri na sociálnej sieti

Nová funkcia, ktorá by mala byť sprístupnená tento týždeň, umožní všetkým používateľom zverejňovať krátke statusy po dobu 24 hodín. Tieto statusy sa budú zobrazovať v hornej časti sekcie Instagram Direct, kde sú dostupné súkromné správy s tvojimi známymi.

Každý bude mať pri zverejnení možnosť vybrať, či bude status dostupný len pre blízkych priateľov alebo všetkých followerov. Po rozkliknutí budú mať ľudia možnosť interagovať s tvorcom príspevku a začať s ním konverzáciu.

Šéf Instagramu Mosseri prichádzajúcu funkciu opísal ako skvelú príležitosť na naštartovanie novej konverzácie na akúkoľvek tému. Či už ide o výzvu na odporúčanie nového filmu, alebo iba krátky „update“ zo života.

Domov
Zdieľať
Diskusia