Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová TASR
27. januára 2023, 11:16
Čas čítania 0:23

AKTUÁLNE: Žena v Handlovej bodla svojho manžela priamo do srdca

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Svedkom strašnej tragédie údajne mali byť aj dve malé deti a stará mama.

Na Slovensku sa stala ďalšia tragédia. Žena v Handlovej bodla svojho manžela priamo do srdca. Privolaní záchranári mu už nedokázali pomôcť.

Krajský policajný vyšetrovateľ z Trenčína začal trestné stíhanie v prípade obzvlášť závažného zločinu vraždy. Informovala o tom trenčianska krajská policajná hovorkyňa Ingrid Krajčíková.


Na základe doteraz vykonaného vyšetrovania bolo zistené, že vo štvrtok, 26. januára, v nočných hodinách utrpel 38-ročný muž následkom bodnutia nožom zranenia, ktorým na mieste podľahol. Obvinenie voči konkrétnej osobe zatiaľ nevzniesli. 

Agresívnu ženu, ktorá bola údajne pod vplyvom alkoholu, zadržali policajti. „Vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie zatiaľ nie je možné poskytnúť bližšie informácie,“ doplnila hovorkyňa.

Domov
Zdieľať
Diskusia