Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Radka Klučárová
26. januára 2023, 11:43
Čas čítania 0:42

Do Chorvátska sa Slováci môžu tento rok znovu odviezť vlakom. ZSSK oznámila, koľko si vypýta za najlacnejšie lístky

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

ZSSK na výlet do Splitu aj tento rok láka modernými klimatizovanými vozňami a sľubuje pohodlnú, bezpečnú a ekologickú jazdu za dostupné ceny.

Na dovolenku do Chorvátska sa aj v roku 2023 dopravíš pohodlne vlakom. Tohtoročná letná sezóna bude ešte dlhšia, vlaky budú premávať od mája do októbra až trikrát týždenne.

Na výlet vlakom sa môžeš odviezť aj s vlastným autom, motorkou a domácim miláčikom. Predpredaj lístkov je už spustený, a tak si svoj lístok môžeš rezervovať hneď v tejto chvíli už od 30 eur, informuje ZSSK na svojom webe.

Železničná spoločnosť na výlet do Splitu láka modernými klimatizovanými vozňami a sľubuje pohodlnú, bezpečnú a ekologickú jazdu za dostupné ceny. Spojenie priamo z Bratislavy budú môcť cestujúci využiť od 3. mája do 7. októbra každú stredu, piatok a nedeľu o 15.53 h. Vlak naspäť bude zo Splitu odchádzať každý pondelok, štvrtok a sobotu o 17.20 h. 

Dovolenkári si budú môcť zvoliť lacnejší lístok s miestom na sedenie, ale aj komfortnejšie alternatívy v podobe ležadla a lôžka. V ponuke sú zvýhodnené balíky pre rodiny a dvojice.

Cesta na dovolenku bude toto leto ešte jednoduchšia. Chorvátsko je od 1. januára 2023 súčasťou schengenského priestoru a prijalo euro, cez hranice tak Slováci prejdú bez kontroly.

ZSSK, grafikon
Zdroj: ZSSK
Domov
Zdieľať
Diskusia