Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko TASR
25. januára 2023 o 12:27
Čas čítania 0:20

Šofér Octavie dnes ráno pri Leviciach dostal šmyk a zdemoloval auto nárazom do stromu. Nemal šancu prežiť, konštatuje polícia

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Pri nehode v okrese Levice prišiel o život 43-ročný vodič.

Pri dopravnej nehode v okrese Levice prišiel o život 43-ročný muž. Nehoda sa stala v ranných hodinách medzi obcami Bátovce a Bohunice, o čom informovali policajti na sociálnej sieti.

Podľa vyjadrenia Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre 43-ročný vodič osobného vozidla Škoda Octavia pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam, dostal s autom šmyk a prešiel do protismeru, kde narazil do stromu.

Vodič pri dopravnej nehode utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol. Okolnosti dopravnej nehody, miera zavinenia, ako aj príčina nehody sú predmetom vyšetrovania dopravnej polície v Leviciach.

Domov
Zdieľať
Diskusia