Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
24. januára 2023, 11:56
Čas čítania 0:32

Slovák chcel exmanželku obesiť na strome, utiekla mu bosá. V dychu mu namerali takmer 4 promile alkoholu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Žene sa podarilo zavolať na tiesňovú linku a privolať políciu.

Na tiesňovú linku včera zavolala vystrašená žena, ktorá mala podľa vlastných slov strach o svoj život. Bývalý manžel sa jej vyhrážal a bosú ju naháňal až von z domu, kde počkala na príchod polície. Privolaná hliadka muža zadržala a dychová skúška preukázala takmer 4 promile alkoholu v dychu, na Facebooku informuje Polícia SR.

Muž mal pred útokom popíjať v krčme a po príchode domov začal bývalej manželke agresívne nadávať a násilím ju ťahať z domu. „Vystrašenej žene sa mal vyhrážať tým, že ju obesí na strom alebo utopí v rieke,“ informuje polícia. 

Príslušník obvodného oddelenia PZ Púchov obvinil 50-ročného muža z prečinu nebezpečného vyhrážania. Zároveň je spracovaný podnet na jeho väzobné trestné stíhanie. Muž je momentálne v cele policajného zaistenia. V prípade preukázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na 6 mesiacov až 3 roky.

Domov
Zdieľať
Diskusia