Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Daniel Mikolášik
22. januára 2023, 12:53
Čas čítania 0:30

Rodinná dráma pri Novom Meste nad Váhom. Pokus o vraždu sa skončil pobodaním troch ľudí, medzi nimi je aj dieťa

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Všetky tri osoby, ktorým boli spôsobené zranenia nožom, previezli do nemocnice.

Tri osoby sa zranili pri ďalšej rodinnej dráme na Slovensku v tomto roku. Tentoraz k nej došlo v obci Pobedim pri Novom Meste nad Váhom. Pokus o vraždu sa skončil pobodaním muža, ženy a ich dieťaťa, informuje Krajské riaditeľstvo PZ v Trenčíne na Facebooku.

Traja ľudia, ktorí utrpeli zranenia nožom, boli prevezení do nemocnice. Policajti na mieste činu už niekoľko hodín vykonávajú prvotné procesné úkony s cieľom objasniť, čo sa stalo.

„Zranené osoby boli prevezené do nemocnice na ošetrenie. Vyšetrovateľka Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne začala trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy v štádiu pokusu a vo veci prečinu ublíženia na zdraví. Obvinenie voči konkrétnej osobe zatiaľ vznesené nebolo. Bližšie informácie k tomuto prípadu poskytneme, až keď to procesná situácia dovolí,“ dodali policajti. 

Domov
Zdieľať
Diskusia