Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR Radka Klučárová
20. januára 2023 o 18:41
Čas čítania 0:52

Policajti na východe Slovenska riešia opité matky za volantom. Jedna viezla dieťa s tromi promile v krvi

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

V jednom prípade vodičke pri kontrole namerali takmer tri promile alkoholu v krvi a druhej takmer dve promile. Obe ženy v aute viezli aj svoje maloleté deti. Za nezodpovednú jazdu ženám hrozí až rok za mrežami.

Na východe Slovenska policajti v priebehu niekoľkých hodín zastavili dve matky vodičky pod vplyvom alkoholu. V jednom prípade vodičke pri kontrole namerali takmer tri promile alkoholu v krvi a druhej takmer dve promile.

Obe ženy v aute viezli svoje maloleté deti. O prípadoch informovala košická polícia na Facebooku. 

Opitú 32-ročnú ženu prichytili policajti v stredu popoludní počas jazdy v Spišskej Novej Vsi. V dychu jej namerali 2,69 promile alkoholu. V aute mala aj svoje maloleté dieťa. Polícia prijala oznámenie o podozrivej jazde vozidla, ktoré jazdí zo strany na stranu a ohrozuje ostatných účastníkov cestnej premávky. Opakované dychové skúšky na alkohol u ženy z okresu Levoča mali stúpajúcu tendenciu.

„Vodičke bol na mieste zadržaný vodičský preukaz a ďalšia jazda zakázaná. Vodička bola obmedzená na osobnej slobode a putovala do policajnej cely, dieťa si prevzali rodinní príslušníci,“ uviedla košická polícia. 


Podobný prípad zaznamenala polícia vo štvrtok podvečer v obci Vojnatina v okrese Sobrance. Pri dopravnej kontrole zastavili 32-ročnú vodičku s dvomi maloletými deťmi.

26. júla 2024 o 16:23 Čas čítania 4:02 Baterkárni InoBat pomáha exminister Smeru Hudák, využil aj pozíciu v Európskej investičnej banke. Milióny mala od štátu aj Bödöra Baterkárni InoBat pomáha exminister Smeru Hudák, využil aj pozíciu v Európskej investičnej banke. Milióny mala od štátu aj Bödöra

„Pri kontrole vodička javila známky požitia alkoholu a podľa jej slov si dala jedno čierne pivo,“ uviedla polícia. Dychová skúška u ženy v dychu potvrdila 1,73 promile alkoholu. Na mieste jej zadržali vodičský preukaz a ďalšiu jazdu zakázali. Deti si prevzal rodinný príslušník. Obe ženy obvinili z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a hrozí im až rok za mrežami.

Domov
Zdieľať
Diskusia