Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
18. januára 2023 o 14:58
Čas čítania 0:29

Na juhu Slovenska explodoval dom, v ruinách našli mŕtvu ženu. Výbuch bol taký silný, že poškodil aj okolité budovy

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

V okrese Veľký Krtíš došlo k tragickej explózii.

V okrese Veľký Krtíš došlo v utorok 17. januára k výbuchu, ktorý si vyžiadal život 89-ročnej ženy. Tragédia sa odohrala v obci Balog nad Ipľom, informuje Polícia SR na sociálnej sieti.

„K udalosti došlo pravdepodobne po úniku plynu používaného na vykurovanie, ktorý mal za následok úplnú devastáciu stavby,“ uviedli policajti. V čase výbuchu sa v dome nachádzala aj 89-ročná žena, ktorú neskôr našli pod troskami domu bez známok života. Explózia bola taká silná, že poškodila aj stenu vedľajšej garáže.

„Tlakovou vlnou vznikli tiež poškodenia susedných domov stojacich po pravej aj ľavej strane, ale poškodených by malo byť aj niekoľko oproti stojacich rodinných domov,“ dodala polícia.

Momentálne je prípad v štádiu vyšetrovania, policajti však v súvislosti s výbuchom začali trestné stíhanie vo veci prečinu všeobecného ohrozenia.

Domov
Zdieľať
Diskusia