Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
18. januára 2023, 16:44
Čas čítania 0:32

Lístok na priateľský zápas Ronalda a Messiho vydražili za vyše 2,6 milióna dolárov

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Plánovaný zápas medzi Paríž Saint-Germainom a výberom zo saudskoarabských klubov Al-Hilal a Al-Nassr sa uskutoční v Rijáde v Saudskej Arábii.

Priateľský zápas medzi Cristianom Ronaldom a Lionelom Messim si mnohí nechcú nechať ujsť a za lístok sú ochotní zaplatiť enormné sumy. Šéf saudskoarabského úradu pre zábavu Turki al Sheikh na Twitteri informoval, že lístok na priateľský zápas sa na charitatívnej dražbe predal za vyše 2,6 milióna dolárov, píše portál as.com.

Plánovaný zápas sa uskutoční v Rijáde v Saudskej Arábii, v novom dočasnom domove Christiana Ronalda. Na zápas medzi Paríž Saint-Germainom a výberom zo saudskoarabských klubov Al-Hilal a Al-Nassr sa teší celá futbalová verejnosť. Fanúšikovia však stretnutie považujú za „Last Dance“ futbalových velikánov, píše portál as.com.

Domov
Zdieľať
Diskusia