Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Adam Novosad
17. januára 2023, 19:04
Čas čítania 0:53

AKTUÁLNE: Na sídlisku v Michalovciach po streľbe zomreli štyri osoby, oficiálne to potvrdila polícia

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Na mieste už zasahuje polícia.

V Michalovciach sa včera v neskorých poobedných hodinách strieľalo, píše portál noviny.sk. TV Joj informuje, že po streľbe v byte hlásia z Michaloviec až štyri obete. Zahynul vraj manželský pár spolu s dvoma deťmi.

17. januára 2023, 16:30 Čas čítania 7:08 Keď sa zotmie, spozornieme, vravia v Michalovciach po vražde Eriky. „Nezabili sme ju všetci,“ upozorňujú miestni Rómovia Keď sa zotmie, spozornieme, vravia v Michalovciach po vražde Eriky. „Nezabili sme ju všetci,“ upozorňujú miestni Rómovia

„Nateraz môžeme potvrdiť, že v jednom z michalovských bytov boli nájdené 4 telá bez známok života,“ informovala polícia na Facebooku v prvom oficiálnom vyjadrení. 

„Prosíme o rešpektovanie toho, že polícia je na mieste, kde vykonáva potrebné prvotné úkony. Bližšie ani podrobnejšie informácie preto v tejto chvíli nemôžeme poskytnúť, urobíme tak hneď, ako to situácia dovolí,“ uzavreli nateraz policajti. 

Podľa informácií TV Joj sú obeťami manželia a ich dve deti vo veku 13 a 10 rokov. Rodina žila v paneláku na druhom poschodí niekoľko rokov a podľa susedov išlo o nekonfliktných ľudí. O život údajne prišli strelnou zbraňou približne v obedňajších hodinách, hoci streľbu vraj nepočul nikto zo susedov. Zbraň patrila otcovi rodiny, ktorý ju vlastnil legálne.

Miesto činu na Bieloruskej ulici v Michalovciach, kde v utorok 17. januára 2023 našli štyri mŕtve telá bez známok života.Miesto činu na Bieloruskej ulici v Michalovciach, kde v utorok 17. januára 2023 našli štyri mŕtve telá bez známok života.Miesto činu na Bieloruskej ulici v Michalovciach, kde v utorok 17. januára 2023 našli štyri mŕtve telá bez známok života.Miesto činu na Bieloruskej ulici v Michalovciach, kde v utorok 17. januára 2023 našli štyri mŕtve telá bez známok života.
Zobraziť galériu
(6)

Polícia zisťuje, čo presne sa na mieste činu odohralo

„V súčasnosti naši príslušníci vykonávajú potrebné prvotné úkony a zisťujú, čo sa na mieste stalo,“ informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Jana Mesárová. Bližšie informácie prisľúbila poskytnúť ihneď, ako to situácia dovolí.

Úmrtie štyroch osôb, ktorým už nemohli privolaní záchranári pomôcť, potvrdila aj hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Alena Krčová.

Domov
Zdieľať
Diskusia