Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Viktória Ševelová
13. januára 2023, 8:54
Čas čítania 0:29

Slovensko, priprav sa na intenzívne sneženie. Už v najbližších dňoch by mala prísť poriadna zima, a to nielen na horách

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Začiatkom roka sme na našom území mali veľmi teplé januárové počasie. To sa môže zmeniť už budúci týždeň.

V priebehu budúceho týždňa čaká Slovensko výrazné ochladenie a sneženie. Do Európy by sa mala vrátiť poriadna zima, pričom intenzívnejšie sneženie a zrážky by sme mali očakávať aj v nižších polohách, informuje iMeteo.sk

V najbližších dňoch by sa mal rozpadnúť polárny vír na severe Európy, čoho následkom by aj na Slovensko malo prísť zimné počasie. Aj keď sme nový rok začali s vysokými teplotami, predpovede ukazujú, že sa to môže už čoskoro zmeniť.

Nasledujúci týždeň na naše územie prinesie snehové zrážky, ale aj silný dážď. Momentálne ťažko predpovedať, v ktorých konkrétnych oblastiach krajiny môžeme očakávať sneh, no predpovede naznačujú, že by sa konečne mohli dočkať aj nižšie položené miesta a nielen horské oblasti. Na horách by malo napadnúť až niekoľko desiatok centimetrov nového snehu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia