Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
12. januára 2023, 9:02
Čas čítania 0:38

Zúfalý Twitter chce zarábať na používateľských menách. Ak zaplatíš, budeš si môcť vybrať účet podľa vlastných predstáv

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Je možné, že Elon Musk hľadá spôsoby, ako zvýšiť zisky, o ktoré počas posledných mesiacov prišiel. Spoločnosť Twitter totiž opustili viaceré spoločnosti aj inzerenti a firme klesli príjmy z reklám.

Aby Twitter zvýšil svoje príjmy, plánuje prostredníctvom aukcií predávať používateľské mená.

Inžinieri na čele so šéfom spoločnosti Elonom Muskom hľadajú spôsoby, ako generovať vyššie zisky, a tak teraz prišli s nápadom online aukcií, na ktorých ľudia môžu ponúkať peniaze za svoje preferované používateľské mená, informuje denník The New York Times

O nápade sa diskutuje už niekoľko týždňov, zatiaľ však nie je jasné, či sa skutočne zrealizuje a či ovplyvní všetky mená alebo len niektoré z nich. V decembri Musk informoval, že čoskoro začne uvoľňovať 1,5 miliardy používateľských mien a neaktívne účty vymaže. Viac informácií však Twitter zatiaľ neposkytol.

Od momentu, keď miliardár firmu odkúpil, zrealizoval už viacero zmien. Podľa amerického denníka je možné, že podnikateľ hľadá spôsoby, ako zvýšiť zisky, o ktoré počas posledných mesiacov prišiel. Twitter po prevzatí Muskom opustili viacerí inzerenti, ktorí s miliardárom odmietli spolupracovať, a tak firme klesli príjmy z reklám.

Domov
Zdieľať
Diskusia