Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. januára 2023, 15:21
Čas čítania 0:39
Dominik Vetrák

M3GAN je prvý veľký hit roka 2023. Horor s vraždiacou bábikou atakoval aj Avatara

M3GAN je prvý veľký hit roka 2023. Horor s vraždiacou bábikou atakoval aj Avatara
Zdroj: HBO Max
FILMY A SERIÁLY M3GAN
Uložiť Uložené

Kiná sú preplnené vďaka Avatarovi a novému hororu M3GAN.

Portál Collider informuje, že hororový film M3GAN je poriadny hit. V piatok dokonca prekonal tržby Avatara, a aj keď celkovo zarobil za víkend menej ako Avatar: The Way of Water, producenti snímky budú nadšení. M3GAN zarobil za premiérový víkend 45 miliónov dolárov celosvetovo, pričom až 30,2 milióna pochádzalo z trhu USA a Kanady.

Odporúčané
Netflix sa v roku 2023 pokúsi poslať konkurenciu do dôchodku. Chystajú vydať akčné blockbustery, drámy aj očakávané komédie Netflix sa v roku 2023 pokúsi poslať konkurenciu do dôchodku. Chystajú vydať akčné blockbustery, drámy aj očakávané komédie 6. januára 2023, 12:30

Práve odtiaľ dostávajú americké štúdiá najväčšie podiely z kinotržieb. 14,8 milióna zo zahraničných kín navyše nepredstavuje kompletné tržby, keďže film sa ešte len dostane do niektorých krajín. Napríklad na Slovensku bude M3GAN premiérovať až 12. januára.

Horor M3GAN je o bábike, ktorú geniálna vedkyňa vyvinula na ochranu svojej dcéry. M3GAN ju má ochrániť pred fyzickým, ale aj emocionálnym nebezpečenstvom. Jej tvorkyňa to však prehnala a dala jej nadľudskú silu a schopnosti, takže keď jej preskočí, stane sa šialenou bábikou s nekontrolovateľnou umelou inteligenciou.

Čo sa Avatara týka, ten celosvetovo zarobil už viac ako 1,7 miliardy dolárov. Režisér a scenárista James Cameron povedal, že film je ziskový a s určitosťou uvidíme aj ďalšie pokračovania. 

Domov
Zdieľať
Diskusia