Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Martin Adam Pavlík
4. januára 2023, 18:49
Čas čítania 0:37

Rumunská polícia zabavila Andewovi Tateovi 11 luxusných áut, ktorými sa ešte donedávna chválil na sociálnych sieťach

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené
Rumunská polícia zabavila Andewovi Tateovi 11 luxusných áut, ktorými sa ešte donedávna chválil na sociálnych sieťach
Zdroj: TASR/AP/Observator Antena 1

Vraj majú pokryť náklady na vyšetrovanie a budú slúžiť ako finančná zábezpeka.

Andrewovi Tateovi a jeho bratovi rumunská polícia zabavila 11 luxusných áut, ktorými sa ešte donedávna vychvaľoval na sociálnych sieťach, píše Insider. Influencera spolu s bratom Tristanom minulý týždeň vo štvrtok 29. decembra zadržala rumunská polícia pre obchodovanie s bielym mäsom a znásilnenie.

Tate údajne viedol organizovanú zločineckú skupinu a zneužíval ženy na nakrúcanie pornofilmov. Ramona Bolla, hovorkyňa rumunskej vyšetrovacej agentúry DIICOT, potvrdila, že autá bratov Tateovcov boli zadržané po zatknutí.

Podľa hovorkyne majú pokryť náklady na vyšetrovanie a budú slúžiť ako finančná zábezpeka. Bolla nevedela potvrdiť, aké značky a modely áut polícia zabavila, rumunský spravodajský portál Gândul však vraj zverejnil fotografie, na ktorých vidieť zadržané autá.

Podľa portálu sú medzi zadržanými vozidlami Rolls-Royce Wraith či Aston Martin Vanquish S Ultimate. Obe autá majú hodnotu minimálne 250-tisíc amerických dolárov. Tate bol s bratom najskôr zadržiavaný  24 hodín, potom rumunský súd rozhodol, že väzbu predlžuje na 30 dní.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa ANDREW TATE | COBRA TATE | TOP G (@itsandrewtatee)

Domov
Zdieľať
Diskusia