Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Martin Adam Pavlík
30. decembra 2022, 21:17
Čas čítania 0:39

Andrew Tate strávi v rumunskej väzbe 30 dní. Je obvinený z obchodovania s ľuďmi a zo znásilnenia

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené
Andrew Tate strávi v rumunskej väzbe 30 dní. Je obvinený z obchodovania s ľuďmi a zo znásilnenia
Zdroj: TASR/AP/Observator Antena 1

Rumunskí vyšetrovatelia ho navyše spolu s bratom a dvoma rumunskými mužmi podozrievajú z vedenia skupiny organizovaného zločinu.

Kontroverzný influencer Andrew Tate strávi Nový rok za mrežami. Ako informuje BBC, rumunský súd súhlasil so žiadosťou polície zadržať ho na 30 dní vo väzbe. 

Tatea zatkli spolu s jeho bratom Tristanom vo štvrtok po razii kukláčov. Dvojicu  vyšetrovatelia obvinili z obchodovania s ľuďmi a zo znásilnenia. Bratov spolu s dvoma rumunskými mužmi podozrievajú z vedenia skupiny organizovaného zločinu.

Influencera zadržali po tom, ako zverejnil na Twitteri video adresované aktivistke Grete Thunbergovej, do ktorej sa obul. Tate sa nechtiac prezradil krabicou od pizze z rumunského reťazca Jerry’s Pizza, vďaka čomu rumunské úrady zistili, že je v krajine.   

Thunbergová ho po zadržaní vysmiala na Twitteri. „Toto sa stane, keď nerecykluješ obal od pizze,“ odkázala mu uštipačne. Po Tateovom zadržaní bol z jeho účtu na Twitteri pridaný záhadný príspevok s odkazom na film Matrix z roku 1999.

„Matrix vyslal svojich agentov,“ píše sa v ňom. Neskôr na tento tweet reagoval svojím príspevkom aj majiteľ Twitteru Elon Musk.





Domov
Zdieľať
Diskusia