Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jakub Paulík
3. januára 2023, 7:23
Čas čítania 0:38

Sučka Ruby si pre ohňostroj zodrala labky do krvi. Majiteľ ju našiel 10 kilometrov od domu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

So zvieraťom museli ísť k veterinárovi.

Majiteľ sučky Ruby z obce Kvetoslavov išiel počas silvestrovského večera 31. decembra 2022 vyvenčiť svojho psa. Zviera sa však na prechádzke približne dve hodiny pred polnocou pre neďaleké výbuchy pyrotechniky zľaklo, vytrhlo z obojka a utieklo, informoval majiteľ prostredníctvom facebookovej stránky Nekŕmte nás odpadom.

Silvestrovská noc sa tak premenila na hľadanie sučky, ktorá behala niekde po obci. Zranené zviera sa im podarilo nájsť nakoniec až na 1. januára na Nový rok 10 kilometrov do domu vďaka sociálnej sieti, na ktorej ľudia zdieľali jej fotografiu. Krátko po tom, ako Ruby odviezli domov, s ňou museli pre zranenia navštíviť veterinára.

„Ruby bola opäť s nami, v úplnom traumatickom šoku sme ju naložili do auta a až doma sme zistili, že ma úplne do krvi zodraté vankúšiky a strhané pazúriky z toho, ako bezcieľne v amoku prebehla takmer 10 km,“ napísal majiteľ sučky. V závere príspevku vyzval ľudí, aby sa aj pre podobné prípady spoločnosť v našej krajine zamyslela nad úplným zákazom pyrotechniky.

Pes
Zdroj: Nekŕmte nás odpadom
Domov
Zdieľať
Diskusia