Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Martin Adam Pavlík
30. decembra 2022, 10:44
Čas čítania 0:36

Greta Thunbergová vysmiala na Twitteri Andrewa Tatea. Toto sa stane, keď nerecykluješ obal od pizze, tvrdí

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené
Greta Thunbergová vysmiala na Twitteri Andrewa Tatea. Toto sa stane, keď nerecykluješ obal od pizze, tvrdí
Zdroj: TASR/AP/Virginia Mayo

Aktivistka poslala influencerovi ďalší ostrý odkaz.

Známa švédska ekologická aktivistka Greta Thunbergová na Twitteri vysmiala kontroverzného influencera Andrewa Tatea po tom, ako ho zadržali a odviezli na políciu kukláči v Rumunsku.  

Zadržanie vraj súvisí s únosom dvoch dievčat. Zásah vykonal špecializovaný úrad, ktorý sa zameriava na vyšetrovanie organizovaného zločinu a terorizmu. Rumunské úrady konali na základe Tateovho videa na sociálnej sieti, ktoré adresoval práve aktivistke. 

O tom, že je v krajine, ho prezradila krabica od pizze, ktorú na videu vidno. Objednal si totiž pizzu z rumunského reťazca pizze Jerry's Pizza. Thunbergová dnes ráno poslala cez Twitter uštipačný odkaz: „Toto sa stane, keď nerecykluješ obaly od pizze.“ 

Krátko pred jeho zadržaním aktivistku vyzval, nech mu dá svoju e-mailovú adresu, vraj jej pošle kompletný zoznam svojich áut a povie, koľko emisií vypúšťa do ovzdušia. Thunbergová sa však nedala a začala si z influencera tvrdo uťahovať. 



Domov
Zdieľať
Diskusia