Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. decembra 2022, 12:16
Čas čítania 0:35
Dominik Vetrák

O čom bude 2. séria Wednesday a zmení sa kamarátstvo s Enid na románik? Tvorcovia z Netflixu odhalili prvé detaily

O čom bude 2. séria Wednesday a zmení sa kamarátstvo s Enid na románik? Tvorcovia z Netflixu odhalili prvé detaily
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY WEDNESDAY
Uložiť Uložené

Kam chcú príbeh posunúť tvorcovia?

Tvorcovia seriálu Wednesday Al Gough a Miles Millar poskytli rozhovor pre magazín The Hollywood Reporter, v ktorom prezradili prvé detaily o 2. sérii. V prvom rade si môžeme byť istí, že sa vrátia postavy Enid a matka Morticia.

Tvorcov teší, že diváci pozitívne reagovali na priateľstvo medzi Enid a Wednesday, a preto ho chcú v druhej sérii rozvíjať. Viac priestoru dostane aj Morticia a celá rodina Wednesday, s ktorými sme v prvej sérii nestrávili veľa času.

Odporúčané
Najlepšie hry roka 2022: Veľkolepý súboj God of War a Elden Ring Najlepšie hry roka 2022: Veľkolepý súboj God of War a Elden Ring 29. decembra 2022, 16:30

Školu na konci prvej sérii zatvorili a tvorcovia sa tešia z toho, aké príbehové možnosti im to otvorilo. Je teda možné, že Wednesday a spol. uvidíme aj v inom prostredí ako školskom, ak sa vôbec do Nevermore v 2. sérii pozrieme. 

Tvorcovia odpovedali aj na otázku, či sa Wednesday a Enid niekedy dajú dokopy. Nechcú to vylúčiť, ale momentálne sa sústreďujú na ich hlboký kamarátsky vzťah a čo to znamená pre Wednesday. 

Wednesday
Zdroj: Netflix
Domov
Zdieľať
Diskusia